Kreatív fotózás az esküvő napján?

esküvői tanácsadás, esküvői tanácsadás Pécs, esküvőszervezés, esküvőszervezés Pécs, esküvőszervező, esküvőszervező Pécs

A kreatív fotózás szinte már elengedhetetlen része az esküvői fotózásnak. Sőt, a kreatív fotózáson szinte már elengedhetetlen, hogy videó is készüljön, egy vagy több operatőrrel, drónnal. Azonban a kreatív fotózást nem tanácsos az esküvő napjára szervezni, hisz ilyenkor van épp elég teendő. Még akkor is érdemes másik napot választani a fotózáshoz, ha a ceremónia késő délután, este vagy éjszaka lesz.

Az esküvő napja általában elég zsúfolt. Hiába van tökéletes forgatókönyv, hiába zajlik minden a tervezett mederben, az esküvő napja fárasztó. Minden percet érdemes kihasználnia az ifjú párnak a pihenésre, épp ezért érdemes a kreatív fotózást egy másik napra időzíteni.

Előtte vagy utána?

Ma már természetes, hogy a házasságkötés pillanatait profi fotós örökíti meg, a legtöbb esetben videó is készül és ilyenkor a násznép átadhatja magát az ünneplésnek. Sok esetben meg is kérik a vendégeket, hogy ne készítsenek fotót, videót az eseményről, hisz ezzel nem csak a profi szakembereket zavarnák, hanem a többi vendéget is. Azonban az események megörökítésén és a családi csoportképeken túl sokan szeretnék, ha készülnének róluk művészi képek is.

Egy hely, ahol megismerkedtek? Ami mindkettejük számára különleges? A kreatív fotózáshoz általában ilyen helyszíneket keresnek fel. De hogy a nagy nap előtt vagy után legyen a kreatív fotózás? Ebben megoszlanak a vélemények, sok menyasszony vágya, hogy élete párja először a ceremónián pillantsa meg. Sokan viszont úgy vannak vele, hogy ennek nincs akkora jelentősége. Az viszont biztos, hogy a kreatív fotózásra egy egész napot rá kell szánni. Egy profi fotós ötleteivel hatalmas segítség, már a helyszínek kiválasztásában is.

És hiába gondoljuk, hogy egy fotózás nem tart sokáig, és belefér pár órába, ez sajnos nincs így, még akkor sem, ha adott esetben csak egy helyszínt keresünk fel. Ahhoz, hogy profi fotók készüljenek, rá kell szánni az időt. Érdemes tehát kinézni azt az egy napot, amikor elkészülnek ezek a fotók. Ha pedig már megvan a fotósunk, akkor bátran osszuk meg vele gondolatainkat, elképzeléseinket, hisz ez számára is jó kiindulópont.