Mennyire divatos manapság a Trash the dress fotózás?

esküvői tanácsadás, esküvői tanácsadás Pécs, esküvőszervezés, esküvőszervezés Pécs, esküvőszervező, esküvőszervező Pécs

A minden évnek megvan a maga esküvői fotós trendje. A 2010-es években a Trash the dress fotózás, ami lényegében annyit jelent, hogy a menyasszony és a vőlegény a menyasszonyi ruhát egy látványos fotózás keretében tönkre teszik.

Persze a bevállalósabb vőlegények az öltönyüket is beáldozták a cél érdekében, de általánosabb volt, hogy csak a menyasszonyi ruha esik áldozatul a fotózásnak. Ez egyébként változatos módon történhetett meg, lehetett sárban hemperegni, festékkel összekenni, folyóban vagy tóban fürdeni benne, az extrémebben még fel is gyújtották.

Ezek aztán nagyon merész fotókat eredményeztek, amire a pár biztosan boldogan gondolt vissza, hiszen már a fotózás is egy nagy élmény volt, nemcsak az, hogy összekötik az életüket. Manapság már nem annyira divat ez a fajta fotózás, mostanában inkább az évszakos fotózások, az állatokkal, főleg lovakkal lőtt képek és a különböző egzotikus helyszínek a divatosak. Ugyanakkor, ha nem a trendeket akarjuk követni, hanem csak egy élménydús és valóban látványos fotózásra vágyunk, akkor akár manapság is megtehetjük, hogy a hagyományos esküvői fotók helyett a Trash the dress fotózást választjuk.

Megéri bevállalni, hogy tönkre tesszük az esküvői ruhát?

Természetesen a legtöbben azért nem vállalják be ezt a fajta fotózást, mert féltik a menyasszonyi ruhájukat. Aki ruhát bérel, nem teheti tönkre, hiszen még azért is ködbért kell fizetnie, ha koszos lesz a ruha alja, hát még akkor, ha összefestékezi vagy sarazza. Aki pedig varrat vagy vesz készen egy ruhát, biztosan sajnálná, ha több tíz vagy százezer forintos ruháját kell tönkre tennie. De természetesen erre is van megoldás, nem szükséges a méregdrága ruhát tönkre tenni, csak kell egy kettes számú ruha.

A legtöbb Trash the dress fotózást bevállaló menyasszony nem azt a ruhát teszi tönkre a fotók kedvéért, amelyikbe az oltár elé vonul, hanem egy olcsóbb, kevésbé fontos és drága ruhát. Ha tehát azt fontolgatjuk, hogy bevállalunk egy Trash the dress fotózást, akkor érdemes venni egy olcsó, pár tízezer forintos ruhát, amit nem sajnálunk, ha végül áldozatul esik a fotózásnak.