Menyasszonyok pánikban

esküvői tanácsadás, esküvői tanácsadás Pécs, esküvőszervezés, esküvőszervezés Pécs, esküvőszervező, esküvőszervező Pécs

Amikor valakinek megkérik a kezét, az egy csodálatos pillanat, a boldogság netovábbja. Azonban amint ez a pillanat elmúlik, máris záporoznak a kérdések. Általában a friss menyasszonyok fejében, akik már hófehér ruhában látják saját magukat vonulni életük párja felé és alig várják, hogy kimondhassák a boldogító igent.

Az eljegyzés és az esküvő között azonban nagyon sok teendője van a párnak. Persze jó dolog a Pinteresten nézelődni és lementeni a fotókat, linkeket, de egy idő után igencsak sok döntést kell meghoznia a párnak. Mikor legyen az esküvő? Mi legyen a helyszín? A vendéglista is sarkalatos kérdés, de ugyanígy a ruha, a dekoráció, a sütemények, az ételek, italok. Hol alszanak majd a távolról érkezők? Mi legyen azokkal, akiket a hátunk közepére sem kívánunk, de illik őket meghívni?  Zenekar legyen vagy DJ? Legyen-e menyecsketánc? Hogy írjuk rá a meghívóra, hogy pénzt kérünk ajándékba?

A válaszokat magunknak kell megtalálni

Az első nagy lelkesedés után általában minden menyasszony eljut egy olyan pontra, ahol úgy érzi, megakadt. Hogy ez neki sok, segítség kell. Ilyenkor jön képbe az esküvőszervező, aki a pár igényeit maximálisan figyelembe véve segít mindenben. A válaszokat azonban magunknak kell megtalálni, persze ebben is van segítség.

A pánik szinte elkerülhetetlen velejárója az esküvőszervezésnek, azonban ezt is lehet jól kezelni. Általában a döntéshelyzet váltja ki, hisz egy esküvő előtt millió döntést kell meghozni, rengeteg dologra kell figyelni. Ezek súlya alatt pedig olykor meg-megrogy az ember.  A pánik azonban mindig lehetőség egy új kezdetre, egy frissebb gondolkodásra.

Aki tehát pánikba esik, érdemes feltérképeznie, hogy mi is vezetett ehhez. Aztán frissen, tiszta fejjel újra átgondolni a problémát, problémákat. Ezek nem is igazán problémák, hanem olyan helyzetek, melyekkel kapcsolatban dönteni, választani kell. A pánikot tehát lehet kezelni, a legfontosabb, hogy a pár tudjon erről kommunikálni, a mélyére tudjon ásni a kérdéseknek, hisz így a legkönnyebb megoldást találni.