Ötletek, amivel fel lehet dobi a lagzit

esküvői tanácsadás, esküvői tanácsadás Pécs, esküvőszervezés, esküvőszervezés Pécs, esküvőszervező, esküvőszervező Pécs

Minden menyasszonynak van egy kép a fejében, hogy milyen a tökéletes esküvő. Ha pedig hajadonként járt is néhányon, akkor biztos megjegyezte magának, hogy az ő esküvőjén lesz-e ilyen vagy olyan megoldás.

Elolvadt a jégszobor a nyári melegben? Na, ilyen biztos nem lesz! Mindenki élvezte a selfigépet? Akkor egy nekünk is kelleni fog. A lehetőségek száma végtelen, hiszen manapság már annyi új trend van, az ötleteknek pedig se vége se hossza. Persze a költségvetés sok mindenben dönt majd helyettünk is.

Először mindenképp azokat a dolgokat vegyünk számításba, amit mindenképpen szeretnénk, és ami elengedhetetlen az esküvőhöz. A ruhák, a helyszín, az étel és a zene stb. fontos, ha pedig megvannak az alapok, jöhetnek az extra kívánságok.

Érdemes elkészíteni a költségvetést az alapvető dolgokra, és elkülöníteni egy keretet a plusz ötletek megvalósítására, vagy figyelni, hogy mekkora összeg marad az alapvető elemek lefoglalása után. Minden nem fog beleférni, nemcsak a költségek miatt, hanem a lagzi idejébe se, de számos lehetőség van rá, hogy a lagzi a pár és a vendégek számára is örök emlék maradjon.

A leginkább trendi ötletek, hogy még élménydúsabb legyen az esküvő

Selfigép: volt már róla szó, de nem hiába. Manapság nagyon sok esküvőn találkozni selfigéppel, melynek segítségével számos fotó készülhet, olyanok, amik a vendégek számára rögtön haza is vihetőek. Ha a társaságban sok a fiatal, akkor érdemes ezt a lehetőséget is megfontolni.

Ceremónia mester: a ceremónia mester nemcsak hasznos, de meg tudja alapozni az esküvő hangulatát. Ha igazán élvezni szeretnénk az esküvőt, akkor szükség lesz valakire, aki tartja a menetrendet, oldja és pörgeti a hangulatot, és segít abban, hogy mindenki jól érezhesse magát.

Csoki szökőkút: pár éve jött divatba a csoki szökőkút, amelyet bérelni lehet, akár két-három ízben is, és mellé gyümölcsöket is kapunk, amit a csokiba mártogatni lehet. Hogy a ruhákra mennyire lesz veszélyes a lecsöpögő csoki, azt döntsék el a kóstolgatni vágyók, de ha sok az édesszájú a vendégek között, biztos élvezni fognak egy ilyen lehetőséget is.